P Diddy poklanja dva Rolls Roycea mladencima Jennifer i Benu

P Diddy poklanja dva Rolls Roycea mladencima Jennifer i Benu

POZNATI bogati rapper,  šminker i obožavatelj oružja i lijepih žena želi svojoj bivšoj dragoj i njenom budućem suprugu pokloniti nešto nezaboravno.

Tvrdi kako je čuo da za sada voze "obične Bentleye", a najavljuje da neće sam predati poklone prilikom vjenčanja "kako se neki ne bi neugodno osjećali".

Njegova veza sa seksi glumicom i pjevačicom pukla je nakon suđenja oko njegove pucnjave u jednom noćnom klubu New Yorka i afere kada je policiji pokušao podvaliti izjavu da je oružje vlasništvo njegovog šofera.

Jennifer se ionako Puffy već popeo na vrh glave jer je za vrijeme njihove veze muljao okolo s drugim ljepoticama pa je brzo uletjela u brak s plesačem Crisom Juddom koji se brzo raspao, ali je sretnom mladiću donio slavu i hrpu love.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brak s Benom Affleckom napokon bi trebao biti "ono pravo" a J Lo vjeruje u "treću sreću".

Vjenčanje se već nekoliko puta odgađalo jer to u njenom stilu mora biti "spektakl kakav svijet još nije vidio", a za tako nešto potrebne su i dugotrajne pripreme.

U stilu napetog krimića budući mladenci nastoje zavarati novinare tabloida o mjestu održavanja vjenčanja pa je Jeniffer posjetila Katedralu St. Paula u Londonu, a Ben jednu crkvu u svom rodnom gradu Bostonu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara