Pamela Anderson pokazala grudi i stražnjicu te dogovorila nastup u showu "Ples sa zvijezdama"

Pamela Anderson pokazala grudi i stražnjicu te dogovorila nastup u showu "Ples sa zvijezdama"

Tekst: B.M.
Foto: JLP


PAMELA ANDERSON ostvarila je još jedan svoj cilj, nakon što su producenti showa "Ples sa zvijezdama" odlučili da će se Pamela natjecati u njemu. Naime, ona je silno željela sudjelovati u tom showu te na taj način pokušati povratiti staru slavu. Cijela situacija s njezinom prijavom za nastup dogodila se nakon što je glumica prekinula s dečkom, a njezina modna linija podbacila.

Stoga je odlučila krenuti u neke nove radne pobjede, a trenutno je to ABC-jev show. Ne sumnjamo da su razlozi njezinog plesanja također financijske prirode. Poznato je da Anderson muku muči s nedostatkom novca i optužbama prema kojima novac duguje na sve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je nastupala kao manekenka na reviji Richieja Richa, a na njoj nije pokazala ništa doli silikone, izblajhanu kosu i mlohavu guzu. U tamošnjem "Plesu sa zvijezdama" pridružit će joj se i Shannen Doherty te Kate Gosselin, ali i još neka imena, potpuno nepoznata svjetskoj sceni. Poznato je da Amerikanci takve emisije koriste za stjecanje ili vraćanje slave.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara