"Pet do dvanaest" Zagrepčanin podignuo 4,8 milijuna kuna dobitka na Bingu

"Pet do dvanaest" Zagrepčanin podignuo 4,8 milijuna kuna dobitka na Bingu

Tekst: I.M.
Foto: Hrvatska Lutrija

NEŠTO prije 11 sati se Hrvatskoj Lutriji javio "najtraženiji Karlovčanin" - sretnik iz Zagreba koji je na Bingu osvojio 4,8 milijuna kuna pa ih je zaboravio podići tako da ga se tražilo i putem medija. Danas je ponosno ušetao u poslovnicu, predočio svoju dobitnu potvrdu o uplati i zatražio isplatu 4,8 milijuna kuna na svoj račun.

> Karlovčani, pozor: Netko je osvojio 4,8 milijuna kuna na lotu pa ih je zaboravio doći podići!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sretni dobitnik želi ostati anoniman i zahvaljuje, ne samo Hrvatskoj Lutriji, nego i medijima, jer kako kaže, nije ni znao da ga se traži: "Da nisam pročitao vijest koju su mediji prenijeli, ne bih znao da je upravo moja potvrda dobitna i ostao bih bez 4,8 milijuna kuna. Još uvijek mi je sve nestvarno i ne mogu vjerovati da sam toliko dugo imao vrijedan listić, a nisam ni pomislio da zapravo nosim tolike milijune".

U Karlovcu, gdje je odigrao Bingo, sretni dobitnik je bio "u prolazu". Kako često putuje, tako je poslovnica u kojoj je uplatio dobitni listić tek jedno od usputnih mjesta kojima je prolazio te odigrao Bingo. Dobitnik je inženjer iz Zagreba, 50-tih godina. Najčešće igra Bingo, ali ponekad odigra i druge igre iz ponude Hrvatske Lutrije. Bez obzira što često igra, priznaje da ponekad ne provjeri dobitnost svojih potvrda. "Zašto?", upitali smo ga. "Možda će vam zvučati čudno, ali iako se nadam velikom dobitku kao i svi ostali igrači, evo ja vam i sada, još uvijek ne mogu vjerovati da sam baš ja osvojio Jackpot!", izjavio je novopečeni milijunaš.

Podsjetimo, Jackpot 31. kola igre TV Bingo 15 od 90 izvučen je još 1. kolovoza ove godine. Dobitni Bingo listić uplaćen je na prodajnom mjestu Trg Josipa Broza 5 u Karlovcu, a pogođen je Bingo 33 u iznosu od 4.813.917,82 kune! Prema Pravilima igre, rok za isplatu dobitaka je 60 dana od dana objave konačnog izvješća, a za sretnog dobitnika je isticao upravo danas - 1. listopada! Da se nije javio ni danas, izgubio bi pravo isplate, a iznos bi, sukladno Pravilima, bio vraćen odnosno prenesen u neko od sljedećih kola ili se iskoristio za dobitke u drugim igrama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara