Pokušano namještanje FHM-ovog izbora za 100 najseksi ljepotica

Pokušano namještanje FHM-ovog izbora za 100 najseksi ljepotica

FANOVI irskog pop benda The Corrs, točnije jedne pjevačice iz benda nominirane na FHM-ovom izboru za 100 najseksi žena na svijetu, Andree Corr, pokušali su namještanjem glasova omogućiti svojoj ljubimici osvajanje prvog mjesta na izboru.

Organizatori izbora muškog časopisa FHM za 100 najljepših žena morali su intervenirati u rezultate Internet glasanja, nakon štu su uočili nagli skok Andree Corr na top listi. Naime, pjevačica se u samo nekoliko sati popela više od sto mjesta na top listi ljepotica.

Istragom se ispostavilo da je izvor najvećeg broja glasova za Andreu Corr jedan fan sitea Corrsa, koji je posjetitelje sitea uputio kako glasati više puta s istog kompjutera, te ih poticao da glasaju za Andreu što je više moguće puta.

Posjetitelji sitea poslušali su upute i uskoro se Andrea na FHM-ovoj listi popela s 257. na 151. mjesto, nakon čega  je uslijedila intervencija urednika FHM-ovog sitea.

Glasnogovornica časopisa je nakon pokušaja namještanja rezultata ankete izjavila: "Budući da se glasanje mora odvijati po principu jedna osoba - jedan glas, u FHM-u smo odmah postali sumnjičavi nakon ovako naglog porasta broja glasova za jednu djevojku, zbog čega smo istražili slučaj i našli uzrok problema."

Andrea Corr samo je jedna od pop zvijezda koja se nalazi na FHM-ovom popisu, a mediji kao favorite ankete ističu australsku pjevačicu Holly Valance i bivšu zvijezdu pop projekta S Club 7, Rachel Stevens.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Holly Valance


Rachel Stevens

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara