Poludjeli fan terorizirao školu koju pohađa "Hermione"

Poludjeli fan terorizirao školu koju pohađa "Hermione"

Razlog za to je bila pojava muškarca, koji se opisuje kao "poludjeli fan" u 20-im godinama života koji već duže vrijeme opsjeda i progoni mladu glumicu.

Dotični je navodno saznao kada se u školi održavaju otvorena predavanja, te je na njih počeo dolaziti kako bi bio što bliže predmetu svoje bolesne opsesije. Tom prilikom bi se svaki put pokušao s Emmom Watson uključiti u razgovor o Harryju Potteru.

To je nastavio i nakon što mu je u više navrata "nedvosmisleno rečeno da nije poželjan". Zbog toga je Watsonova odnedavno na predavanja dolazi u pratnji tjelohranitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mlada glumica, koja je zahvaljujući nastupima u pet filmova zaradila oko 3 milijuna eura, je svime time frustrirana jer, kako piše "Sun", nastoji imati "što je moguće normalnije djetinjstvo i odrastanje", uključujući redovno obrazovanje. Emma Watson je navodno od svih dječjih zvijezda "Harryja Pottera" najbolja učenica.

Međutim, slava joj je ipak uzela danak jer, prema izjavama prijatelja i poznanika, za razliku od svojih vršnjakinja ne može naći momka. Muški kolege koji bi je u normalnim okolnostima mogle zanimati su ili "previše impresionirani njenom slavom" ili se "previše trude nastojeći impresionirati nju" i tako ostavljaju loš dojam.

D.A.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara