Predstavljamo prvi R´n´B Confusion Angels Party powered by Index.hr

Predstavljamo prvi R´n´B Confusion Angels Party powered by Index.hr

NAKON uspješnog photo sessiona sa prvim R'n'B Confusion Angels djevojkama u klubu Piranha, s ponosom Vam najavljujemo i prvi veliki R'n'B Confusion Angels Party na kojem ćemo predstaviti prvu Angels djevojku, Petru Lacić. Party će se održati u srijedu 24. rujna u klubu Piranha od 23:00 sati, a trajat će, kako to uvijek biva s R'n'B Confusionom, sve do ranih jutarnjih sati. Prvi muški domaćin Relja Rexona je jedan od omiljenih muških producenata i rapera, a dolazi nam iz beogradske grupe VIP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
R'n'B Confusion Angels with Ramazzotti powered by Index.hr je modno-zabavni projekt koji će jednom mjesečno okupljati djevojke koje možemo vidjeti srijedom u Piranhi na popularnom R'n'B Confusionu. Prvi "Angels" party održat će se u srijedu 24. rujna, a sve R'n'B Confusion Angels djevojke imat će poseban tretman, dok će službeno biti predstavljena prva Angels djevojka, Petra Lacić. Na svakom "Angels" partyju powered by Index.hr domaćin će biti jedna muška osoba iz svijeta glazbe, a cijeli V.I.P. prostor kluba Piranhe bit će rezerviran samo za "Angels" djevojke koje će bogato darivati sponzori našeg projekta.

Za projekt R'n'B Confusion Angels prijavilo se preko stotinjak djevojaka, a sa njih tridesetak napravili smo photo session u klubu Piranha za sve buduće službene vizuale/flayere Angels partyija te za veliki kalendar za 2009. godinu koji će se lansirati u prosinac ove godine. Prenesite dobar glas i do svojih prijateljica jer već idući mjesec krećemo sa slikanjem novih Angels djevojaka. Ove srijede u Piranhi zabavljat će vas već kultni dvojac, rezident DJevi Olli Dobolli & Zrna, a specijalni gost večeri će biti MC Relja Rexona iz grupe VIP.

K.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara