Premijerno pogledajte spot "Shlapa (Daj mi još tog funka)" Dine Dvornika i TBF-a

Premijerno pogledajte spot "Shlapa (Daj mi još tog funka)" Dine Dvornika i TBF-a

FANTASTIČNI animirani spot "Shlapa (Daj mi još tog funka)" Dine Dvornika i TBF-a, kao i još uvijek aktualni istoimeni singl, najavljuju skorašnji izlazak special edition albuma "Pandorina kutija". "Shlapu" su finalizirali TBF-ovci uz veliku pomoć aranžera i producenta Srđana Sekulovića Skansija. Režiju video spota potpisuje Siniša Ercegovac čija je genijalnost očita u svakom kadru. Specijalno izdanje CD/DVD "Pandorine kutiju" donijet će nam uz "Shlapu" još dvije nove pjesme, video spotove kao i bogatu foto galeriju neprežaljenog kralja funka.

Na sinoćnjoj promociji spota, Danijela Dvornik je kazala: "Ovo je već drugi spot u kojem je Dino animiran, a ja mislim da bi on bio prezadovoljan ovim spotom. Kao prvo, svidio bi mu se jer je dobro napravljen, a kao drugo jer on ne bi trebao biti fizički prisutan u tom spotu. Mislim da je i TBF zadovoljan spotom, jer je u njega uloženo puno truda kako bi ispao kvalitetan i dobar. Vječna nedoumica je to, uvijek se pitaš, jel sve kako treba biti, hoće li sve ispasti dobro. Zafrknut posao. Shvaćam kako je njemu bilo kad bi radio pjesmu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uz glazbu Dine Dvornika sam odrastao, i ako sam ikad s nekim želio raditi spot, onda je to sigurno Dino Dvornik. Zadovoljan sam i ponosan napravljenim, ovo mi je jedna kruna dosadašnje karijere. Cijeli spot je rađen pješke, ručno, bilo je muke, ali sad je sve gotovo. Bio je to jedan velik posao", otkrio nam je režiser Siniša Ercegovac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara