Ranč Russella Crowea spreman za vjenčanje

Ranč Russella Crowea spreman za vjenčanje
JEDAN od najpoželjnijih mladoženja na svijetu još će tjedan dana uživati u slobodu, a na svoj 39-ti rođendan ući će u Klub oženjenih muškaraca.

Na njegovom australskom ranču priprema se spektakl koji bi za rodbinu i prijatelje trebao trajati puna tri dana pod sloganom "muzika, piće, hrana i poezija".

Već se saznalo da je Russell svojoj budućoj supruzi Danielli posvetio pjesmu koju će pročitati na vjenčanju.

Australska glumica i pjevačica morala je čekati punih 13 godina da bi poznatog zavodnika dovela pred matičara i prebroditi njegove brojne ljubavne afere poput onih s glumicama Meg Ryan i Pete Wilson.

Njih dvoje upoznali su se 1990. na snimanju filma "The Crossing" kada je malo tko budućem "Gladijatoru" predviđao tako blistavu karijeru i primanje Oscara.

Russell je za ovu priliku spiskao 200.000 funti da bi na ranču uredio kapelicu koja na svom podu ima rimski mozaik star 1.700 godina.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Troškovi osiguranja biti će ogromni, a popularni glumac uspio se izboriti za zabranu preletanja helikoptera preko ranča kako ga znatiželjni predstavnici medija ne bi snimali iz zraka.

Poznato je da je odbio ponude engleskih tabloida od 1.5 milijuna funti za ekskluzivno snimanje vjenčanja koje će pratiti samo njegov privatni fotograf.

Obilje dobre zabave na tom spektaklu povećat će i kriket utakmica jer su njegovi nećaci Martin i Jeff Crowe reprezentativci Novog Zelanda u tom sportu.

Na vjenčanje su pozvani njegova dobra prijateljica Nicole Kidman, pjevač Sting sa suprugom i još mnogo slavnih osoba.

Mladenci će nositi odijeću slavnog kreartora Armanija, a prstenovi su od Cartiera iz Pariza.


Danielle
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara