Remiks verzija Elvisa Presleyja prva na top-listi u SAD-u

Remiks verzija Elvisa Presleyja prva na top-listi u SAD-u
KRALJ rock´n´rolla Elvis Presley, 26 godina nakon smrti, ovih se dana vratio na vrh toplista novom remiksiranom verzijom jedne od njegovih manje poznatih pjesama "Rubberneckin".

Izvorno snimljena 1969., pjesma koju je obradio poznati DJ Paul Oakenfold prodana je u 11 tisuća primjeraka u SAD-u prvog tjedna nakon objavljivanja, postavši tako naprodavaniji singl u tjednu koji je završio 14. rujna, priopćila je tvrtka koja nadgleda prodaju Nielsen SoundScan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako dovoljno za prvo mjesto, to je razmjerno zanemarivo u usporedbi s rezultatima koje je prošle godine prvog tjedna distribucije postigao remiks potpuno nepoznate Presleyjeve pjesme "A Little Less Conversation" iz 1968., koja se prodala u 26 tisuća primjeraka s obje strane Atlantika.

Remiks "Rubberneckin" bit će uvršten na skorašnje izdanje RCA "Elvis 2nd to None", svojevrsnom nastavku prošlogodišnje kompilacije "ELVIS 30 1 Hits", koja je bila na vrhu top-lista u SAD-u i 26 drugih zemalja.

Na novom albumu, koji će u prodaju biti pušten 7. listopada, bit će i nikad objavljena pjesma "Im a Roustabout" koju je Elvis Presley snimio prije gotovo 40 godina.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara