RNB Confusion: Promocija mirisa "By Night" Christine Aguilere i gostovanje DJ Rivena

RNB Confusion: Promocija mirisa "By Night" Christine Aguilere i gostovanje DJ Rivena

JOŠ SAMO dvije srijede RNB Confusion pleše s vama u kultnom klubu Gjuro2. Naime, popularni se program od 14. travnja seli u novouređenu Piranhu, a poznato je da je upravo selidba programa iz Gjure na "zagrebačko more" jedan od glasnika proljeća.

U sklopu svoje sedme sezone RNB Confusion je pripremio raznovrstan program, a među gostima se izdvajaju Nina Sky, Connect, Bolesna braća, DJ CLK, VIP, Chick Fight i sestre Husar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najposjećenijih tematskih večeri "Ladies Night", koja se održava jednom mjesečno u sklopu RNB Confusiona, i ove će se srijede održati u znaku nježnijeg spola. Sve djevojke na ulazu u klub očekuje piće dobrodošlice, nakon kojeg će vas na plesnom podiju razdrmati DJ Zrna i Sheki koji su za ovu srijedu posebno odabrali pjesme Alicije Keys, Beyonce, Rihanne, Mary J. Blige i ostalih RNB zvijezda. Poznati pozitivni sarajevski duh širit će se kroz pozitivne vibracije kluba uz specijalnog gosta Dj Rivena koji je zaštitno ime sarajevskog izdanja RNB Confusion večeri.

Osvježenje potražite na promociji novog mirisa "By Night" pjevačice Christine Aguilere, a naj sexy & smooth dress code nagrađujemo ovim zavodničkim mirisom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara