Robert Pattinson propustio premijeru novog filma Kristen Stewart

Robert Pattinson propustio premijeru novog filma Kristen Stewart

Tekst: A.A.
Foto: JLP

NA PREMIJERI svog novog filma "The Runaways" glumica Kristen Stewart sinoć se u Los Angelesu pojavila bez svog dečka Roberta Pattinsona. Njegovo mjesto uz Kristen na crvenom tepihu preuzeo je njihov zajednički kolega iz filmske sage o vampirima "Sumrak" Taylor Lautner.

Iako je Kristen svog dragog podržala na njujorškoj premijeri njegovog filma "Remember Me", on njoj taj znak pažnje sinoć nije uzvratio. Možda je bio prezauzet pripremama za izlazak "Eclipse", još jednog nastavka vampirske franšize.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na crvenom tepihu pred gomilom obožavatelja Taylor Lautner, koji u "Sumraku" glumi Jacoba Blacka, i Kristen odlično su se snalazili, a mlada je glumica o svom kolegi imala samo riječi hvale. "Mislim da Taylor izgleda odlično. U filmu se čini iznimno snažnim, a posebno volim njegov glas", kaže Kristen.

Glumica je na premijeri blistala i izgledala jako zadovoljno, iako Robert nije bio uz nju. Pozirala je s kolegicom iz filma Dakotom Fanning, a pred objektivima joj se pridružila i rokerica Joan Jett.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara