Rođendanski poklon Janici odlazak na utakmicu Hrvatska-Brazil

Rođendanski poklon Janici odlazak na utakmicu Hrvatska-Brazil

OSOBNI sponzor najbolje hrvatske skijašice - T-Mobile Janici je u četvrtak navečer nakon Snow Queen Trophy utrke na zagrebačkom Sljemenu pripremio rođendansko iznenađenje: odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Njemačkoj 2006, na utakmicu Hrvatska-Brazil u Berlinu 13. lipnja. 

Rođendanski poklon Janici je uz čestitke uručio Wolfgang Breuer, predsjednik Uprave T-Mobile Hrvatska, nakon proglašenja pobjednice Snow Queen Trophy-a na zagrebačkom Sljemenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osobni Janičin sponzor saznao je da je Janičina želja odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo, te ju joj je ispunio.  S obzirom da je T-Mobile jedan od ključnih sponzora i službeni partner nogometnog prvenstva u Njemačkoj, ulaznice za jednu od najatraktivnijih utakmica hrvatske reprezentacije, onu s Brazilom, pokazale su se kao najpoželjniji rođendanski poklon.

T-Mobile je u studenom 2003. godine potpisao ugovor s Hrvatskim alpskim skijaškim reprezentacijama  o generalnom pokroviteljstvu u trajanju od tri godine. Za isto razdoblje potpisan je i ugovor kojim je T-Mobile do kraja 2006. godine osobni sponzor najbolje hrvatske skijašice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara