Ruski tajkun u hvarskom restoranu počastio društvo jelom i pićem u vrijednosti od 260 tisuća kuna

Ruski tajkun u hvarskom restoranu počastio društvo jelom i pićem u vrijednosti od 260 tisuća kuna

Foto: hvar-gariful.hr

DOK SE neki žale kako je ova turistička sezona lošija od nekoliko prethodnih, vlasnik hvarskog restorana Gariful zasigurno se ne može požaliti. Naime, skupina od pet ljudi navratila je u njegov skupocjeni restoran te naručila jela i pića u vrijednosti od čak 260 tisuća kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše Slobodna Dalmacija, sve je to platio bogati Rus čiji identitet nije poznat, a s obzirom na to da je i sam htio ostati anoniman, njegovo ime nije otkrio niti vlasnik restorana Ivan Gospodenetić, koji kaže kako su gosti za njih svetinja te da su dužni štititi njihovu privatnost.

I ne tako skromno društvo tako je uživalo u delicijama poput beluga kavijara, koji košta 42 tisuće kuna, te jastoga "bellevue", koji je nešto jeftiniji. Naime, njegova cijena je 38 tisuća kuna. Osim u vrhunskoj gastronomskoj ponudi hvarskog restorana, gosti su uživali i u skupocjenim vinima pa su tako naručili dvije butelje Chateau d’Yquema 2001., cijena boce je 37 tisuća kuna, zatim butelju šampanjca ekskluzivne serije Dom Perignon i White Gold Jeroboam, berba 1995. godine. Boca skupocjenog šampanjca je trolitrena i unikatna te posebno pakirana i optočena bijelim zlatom. Cijena jedne takve butelje je čak 110 tisuća kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara