Russel Crowe glumit će u filmu "Cinderella Man"

Russel Crowe glumit će u filmu "Cinderella Man"
RUSSELL CROWE odabran je za glavnu ulogu u povijesnoj drami "Cinderella Man", na kojoj će ponovo raditi s Ronom Howardom, redateljem filma "Genijalni um", piše u utorak časopis "Variety".

Koprodukcija filmskih studija ´Universal´ i ´Miramax´ priča je o boksaču i narodnom junaku Jimu Braddocku, koji je 1935. u žestokoj borbi od 15 rundi porazio boksačkog šampiona Maxa Baera.

Film će se početi snimati polovicom studenog. Producirat će ga Brian Grazer, a scenarij će napisati Akiva Goldsman, tandem koji je prošle godine za ´Genijalni um´ dobio Oscara.

Prvotno se film trebao snimati u ´Universalu´, s Benom Affleckom u glavnoj ulozi i u režiji Billyja Boba Thortona, a sadašnja ekipa tek je nedavno odabrana.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

´Universal´ i ´Miramax´ financirat će film s jednakim sredstvima i podijeliti prihod po pola.

Howard i Grazer trenutno pripremaju vestern ´The Missing´ s Tommyjem Leeom Jonesom i Cate Blanchett, čije snimanje počinje u New Mexicu u ožujku. Nakon toga Howard snima film o Braddocku, nakon čega slijedi projekt ´Downtown´ s Tomom Hanksom.

Crowe će novi film uspjeti ugurati prije snimanja povijesne drame ´Tripoli´ (Ridley Scott). Nakon toga režirat će svoj prvijenac, film ´The Long Green Shore´, utemljen na romanu Johna Hepwortha.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara