Saša, Tin i Kedžo: Pregovaramo s Indexom oko snimanja pornića

Saša, Tin i Kedžo: Pregovaramo s Indexom oko snimanja pornića

IAKO članove prvog hrvatskog boy benda neki još uvijek smatraju napuhanim kvazi zvijezdama, gostovanje na chatu portala Htnet.hr
korak je prema razbijanju te predrasude.

Domaći boy band trojac pokazao se, naime, kao skupina sasvim simpatičnih i duhovitih mladića.

Dobar dio chata s dečkima protekao je u ispitivanju njihove seksualne orijentacije, utjecaju Severininog pornića na Kedžino poimanje svijeta, međusobna prepucavanja, a dotaknuta je i neizbježna tema ZDM (zabranjena droga marihuana).

Uz par sitnih organizacijskih propusta (kratica za ime benda nije SATIKE nego STINK, čemu politička korektnost?) chat s Sašom, Tinom i Kedžom vjerojatno je jedan od zabavnijih "celebrity chatova" održanih u zadnje vrijeme.

Severina, odnosno njezin home video, spomenuta je u prvih par minuta chata te se kao leit-motiv vukla cijelo vrijeme trajanja chata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nama su se najviše svidjeli odgovori najmlađeg člana benda, Kedže, koji je za svojih 17 godina pokazao odličan smisao za humor.

Tako je na chatersko pitanje upućeno svim članovima benda "zbog čega se ne smijete prošetati Trgom bana Jelačića u subotu navečer?" Kedžo mrtav-hladan odgovorio: "Zbog mene... svi me mrze."

Najljepše žensko ime za Kedžu je "Eutanazija",  a djevojci koja mu je putem chata rekla da je "najseksi dečko na svijetu" Kedžo je kratko odgovorio "ti si slijepa". Respect!

Uz otvorenu zezanciju o vlastitim homoseksualnim sklonostima, pušenju trave i inim opuštajućim aktivnostima, dečki su rekli da planiraju snimanje zajedničkog porno DVD-a.

"U pregovorima smo s Index.hr-om." - napisao je Kedžo, vjerojatno nesvjestan činjenice da nas je, usprkos urođenom nam prijeziru prema establishmentu, kupio svojom neposrednošću.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara