Severina gola po narudžbi

Severina gola po narudžbi

S OBZIROM da je naslov "Gola Severina" nešto što jednostavno nismo mogli propustiti, po prvi puta u povijesti Index.hr-a prisiljeni smo kao izvor navesti Gloriju.

Ako već ne možete imatu "pravu stvar", i portret je dobar. Tako je vjerojatno razmišljao naručioc Severininog akta, kojeg je naslikao zagrebački akademski slikar Vladimir Vrljić Ankin.

Iako je gospodin Vrljić po primanju narudžbe pomislio da se radi o šali, tajnoviti posrednik objasnio mu je kako je naručioc sasvim ozbiljna osoba, koja se Severini želi diviti u komforu vlastitog doma. No, upitan o identitetu naručioca, slikar Vladimir Vrljić nije htio ništa otkriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, zato u novom izdanju srpskog tabloida "Svet" već možete pročitati "ekskluzivnu informaciju" o identitetu misterioznog naručioca Severininog akta. Tako srpski novinari tvrde da je akt naručio hrvatski estradni mag Zoran Škugor, koji sliku kasnije planira pokloniti svom kolegi Zrinku Tutiću.

U "Svetu" dalje pišu kako Škugor nije u dobrim odnosima s Tutićem, pa će mu zbog toga "golu Seve" uručiti preko posrednika, i to nego na ovogodišnjoj dodjeli diskografske nagrade Porin.

Ako je to istina, Zrinko Tutić će već po drugi put doživjeti javnu pljusku na dodjeli Porina. Podsjećamo, upravo je Severina ismijala Tutića na prošlogodišnjoj dodjeli Porina promijenivši tekst pjesme "Mala je dala", u kojoj je svog bivšeg menadžera nazvala "teškim folerom" te "ušminkanim rokenrolerom".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara