Simona Gotovac za Index: Priče o ljubavnoj vezi s Markom Pašalićem su gluposti!

Simona Gotovac za Index: Priče o ljubavnoj vezi s Markom Pašalićem su gluposti!

Tekst: A.M.
Foto: Index

NAKON što su u javnost procurile fotografije Simone Gotovac i Marka Pašalića, nećaka političara Ivića Pašalića, mnogi su se raspisali o novoj ljubavi uskoro bivše Gotovčeve. Ipak, čini se kako su razni napisi samo puka mašta jer, kako tvrdi Simona - nema dečka, nije zaljubljena te tako namjerava i nastaviti.

"Priče o našoj ljubavnoj vezi su gluposti! Čovjek je bio sa mnom u društvu u tom klubu, ali ja njega osobno ne poznajem i nije istina da me častio", demantirala nam je ljutita Simona.  Također, tvrdi pjevačica i manekenka, nije "izlazila s njim na zrak kako bi se družili u intimnijoj atmosferi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žalosno je da me povezuju sa svim i svakim"

"Nemam dečka niti simpatiju, u nikoga nisam zaljubljena i mislim tako i dalje. Nedavno su me povezali sa zaručnikom moje prijateljice", požalila nam se Simona koja dodaje da je žalosno što je mediji povezuju sa svakim s kim je vide.

Podsjetimo, nakon što se napokon odlučila rastati od Ante Gotovca, Simona se posvetila karijeri i svojim najdražima, prvenstveno kćerki Gabrijeli. Dotični Marko, osim pojedinim medijima, stao je na žulj i Anti koji je zbog njega verbalno napao suprugu u njezinom novom domu. Zbog njegovog ljubomornog ispada intervenirala je čak i policija, a Simonin uskoro bivši suprug noć je proveo iza zatvorskih rešetaka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara