Sotonistica koju je mama natjerala u katoličku školu oduševila žiri HTZ-a pjevanjem

Sotonistica koju je mama natjerala u katoličku školu oduševila žiri HTZ-a pjevanjem

Tekst: I.M.
Screenshot i video: RTL

RENATA OVČARIČEK ima 18 godina, dolazi iz Svetog Ivana Zeline i maturantica je zagrebačke XII. gimnazije. "Mama je odlučila da upišem katoličku školu. To sam trpjela dvije godine. I dosta tih vetoa, dosta tih zarobljivanja. Stvarno, biti rob u nekoj takvoj školi, stvarno mi se više nije dalo trpjet, jer sam bila dijete praktički. Ja nisam smjela biti pod takvim bičem", ispričala je Renata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Preferiram crno i kožu. Ja kad stavim bisere, onda biseri zapravo kažu da ja zapravo letim. Zvali su me Batman, užasno su mi neugodne rečenice znali govoriti", navodi Renata te dodaje: "Nisam stvarno neka opaka sotonjara koja će sad letjeti po zraku i gristi ljude za vrat. Smatram se veselom osobom, optimistom".

Renata je za audiciju pripremila pjesmu "Opće opasnosti", ali kad je u šali rekla da umjesto toga može otpjevati i neki refren od "Flarea", grupe u kojoj je nekad pjevala Anđa Marić, Tony Cetinski joj je obećao da će proći otpjeva li pjesmu "Srebrni". Izvedbom je oduševila, a Anđa Marić joj je rekla: "Gle, bolje pjevaš od mene tako da te ja moram pustiti". Tony joj je za kraj dobacio: "I nemoj gutat ove tablete za disco klubove".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara