"Spavao sam s ljubavnicom u bračnom krevetu i nisam promijenio posteljinu"

"Spavao sam s ljubavnicom u bračnom krevetu i nisam promijenio posteljinu"

Tekst: A.M.
Foto: Nova TV

NAKON Otočanke Dragane Majetić, koja je priznala da šverca automobile te da je ljubavnika policajca zavezala i ostavila golog u šumi, u drugoj epizodi nove sezone kontroverznog showa Trenutak istine "zabavljao" nas je Ante Jurešić. 38-godišnji Osječanin koji tvrdi da "nije ništa" po struci, živi s bivšom suprugom koja ga, baš kao i njegova teta, još uvijek uzdržava.

Antina bivša supruga u studio je došla kako bi ga bodrila, ali kao prijateljica

U prvom nastavku showa došao je do deset tisuća kuna, a osim što je priznao da se često parkira na parkirna mjesta za invalide iako to nije, kontroverzni Ante otkrio je da je gledao susjedu golu, naravno, bez njezina znanja. Iako i sam priznaje da je loše postupao prema bivšoj supruzi jer joj nije davao dovoljno pažnje, njegova bivša, Ljubica, došla je u studio kako bi ga bodrila kao prijateljica.

"Ne bih ga nikome preporučila za supruga, ali kao prijatelja da", izjavila je Ljubica kojoj je Ante od kako su razvedeni često znao bez njezinog znanja čitati poruke iz mobitela. "Još uvijek volim Ljubicu", odgovorio je Ante za 25 tisuća kuna nakon čega je situacija postala ozbiljnija.

Naime, Ante je priznao da je spavao s drugom ženom u bračnom krevetu dok je još službeno bio sa suprugom. "Nisam stigao promijeniti posteljinu, bili smo u žurbi", priznaje 38-godišnjak, dok je njegova bivša žena komentirala da nije spavala na tim plahtama već ih je prije promijenila jer je osjetila tuđi parfem na jastucima.

Pitanje koje je ipak malo razveselilo Ljubicu glasilo je: "Jeste li rođenje svog djeteta proslavili s ljubavnicom?". Ante je na opće čuđenje odgovorio "ne" što se uspostavilo kao točan odgovor.

Nakon Ante koji je iz emisije otišao s vrtoglavih 50 tisuća kuna, na red je došao 36-godišnji Viktor Matulina koji je odmah priznao da ima problem s kockanjem te se nada da će pomoću govorenja istine osvojiti novac i vratiti dugove. Konobar iz Rijeke odmah na početku priznao je da se smatra velikim djetetom te da se znao kao odrastao čovjek "popiškiti u krevet".  "To mi se dogodilo nekoliko puta kad bi se malo jače napio pa bi izgubio kontrolu", priznao je Viktor koji dodaje da mu supruga uvijek mora servirati hranu na stol.

"'Ajde maco donesi mi da pojedem - i onda ona donese"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ona to ne mora, ali ja kažem 'ajd' maco donesi mi da pojedem' i onda ona donese", rekao je Riječanin kojeg je voditeljica Jasna Nanut nazvala "gotovanom". Dok je natjecateljica iz prošle emisije priznala da je švercala automobile, Viktor je priznao da je velikom brzinom pretjecao u dvosmjernom tunelu za što je dobio i zasluženu kaznu.

Da je poprilično nemaran i sebičan dokazuje i njegov odgovor na pitanje "Je li ikada odbio pomoći ozlijeđenom čovjeku". "To je bilo prije pola godine kad je jedan gospodin pao, ali nisam htio pružati pomoć, jer nisam za to ovlašten. Da sam iz medicinske struke, pomogao bih mu", priznaje 36-godišnji Viktor koji je "jako slab na rulet".

S kockanjem ima problema već pet godina, a da je zaista ovisan o kocki priznao je izjavom da je znao dizati kredit na ime supruge kako bi taj novac mogao trošiti u casinu te da je jednom prilikom čak i kuću u kojoj živi založio zbog ruleta. "Supruzi sam govorio da bih se htio izvuči iz svega. Ona je jedna tolerantna žena i pretrpjela je puno sa mnom. Nisam ostao bez kuće, ali bez stana jesam".

Budući da je osim sebe u svoje dugove uvukao suprugu i tasta, Viktor je čak potražio i liječničku pomoć kako bi se riješio ovisnosti, ali ona je tek u "tijeku". Viktor također otkriva da je spreman toliko daleko otići da bi podmetnuo požar u vlastitom kafiću, odnosno koji je u vlasništvu njegovih roditelja, kako bi imao novca za kockanje.

Posljednje pitanje na koje je odgovorio Viktor te si tako osigurao 25 tisuća kuna glasilo je bi li sa sigurnošću mogao reći da osvojen iznos neće potrošiti na kocku, Riječin je odgovorio "ne". "Moram demantirati ovaj odgovor. Ne bih sav novac potrošio na kocku. Jednim dijelom bih platio dugove, priredio zabavu, a naravno, samo jedan mali dio potrošio bih na kocku", izjavio je Viktor kojega ćemo moći gledati i u sljedećoj epizodi Trenutka istine.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara