Stanarima vile u Skopju nestaju čarape i gaće, Zadranka Josipa pjevanjem izluđuje stanare

Stanarima vile u Skopju nestaju čarape i gaće, Zadranka Josipa pjevanjem izluđuje stanare

PREKO vikenda je krenuo streaming na web stranici www.toasumjas.com.mk na kojoj se 24 sata dnevno mogu pratiti događanja u kući.
U samo tri dana stranicu je posjetilo više od 350.000 ljudi što je u Makedoniji rekord svih vremena.

Što se stanara tiče, javljaju se prvi znakovi nostalgije. To je u ponedjeljak bilo posebno očito kod Edina koji je u jednom trenutku čak razmišljao o tome da namjerno napravi neku glupost da bi bio kažnjen crvenim kartonom.

Na sreću, takvo raspoloženje je kratko trajalo i nakon nekoliko minuta sve se vratilo u normalu.

U utorak su djevojke iz kuće posjetile frizerski salon u kojem su se u samo dva sata neke od njih toliko preobrazile da su ih dečki kod kuće dočekali gromoglasnim pljeskom odobravanja.

Osim već dobro poznatog para Miro i Dijana, u posljednjih se nekoliko dana može primijetiti vrlo intimna priča između Adira i Mirele. Njih dvoje se ne odvajaju jedno od drugoga, a pitanje je vremena kad će pasti i prvi poljubac.

U srijedu navečer se u studio javila i Mirelina mama koja je podržala druženje svoje kćeri s Admirom i dodala da su joj svi stanari izuzetno simpatični i da je sve u redu dok nema svađe između njih.

Josipa u međuvremenu ne prestaje pjevati, što neke stanare dovodi do ludila. Tako ju je Mićo u srijedu pokušao ušutkati ručnikom koji joj je htio staviti preko glave, ali je Josipa petnaestak minuta vješto izbjegavala njegove nalete i sve glasnije pjevala. Na koncu je Mićo odustao.

U kući su se počele događati čudne stvari za koje su prvo bili okrivljeni izvanzemaljci, ali su stanari ovih dana došli do zaključka da je uzrok problema ipak jedan od njih. Naime, već tjednima muški kandidati primjećuju da imaju sve manje čarapa i gaća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su se međusobno okrivljavali do utorka kad je situacija kulminirala u trenutku kad je Edin na Mići ugledao svoje gaće. Mićo se branio da su to Filipove gaće koje mu je Filip ostavio prije nego je izašao iz kuće, ali Edin mu nije povjerovao.

U utorak navečer nova psina. Na svim kvakama u kući se pojavila marmelada za koju je optužen Edin. Nakon toga je Bosanac poludio tvrdeći da je od osnovne škole uvijek glavni krivac za svaki problem koji se pojavi.

U srijedu ujutro nestalo je i par kutija cigareta, što je izazvalo bijes kod Jane i to je bila kap koja je prelila čašu. Kandidati su odlučili otići od sobe do sobe i pregledati svaki ormar. Većina stvari je pronađena u Mićinom ormaru nakon čega se na njega prosulo drvlje i kamenje ostalih jedanaestoro kandidata, a Mićo ih je uvjeravao da mu je to netko podmetnuo. 

Jedna od žešćih kritičarki Miće, Mirela, kasnije je izjavila da joj je na kraju bilo žao koliko su vikali na njega.

U četvrtak je u kući započela predsjednička kampanja u kojoj će gledatelji moći izabrati za predsjednika jednog od dvojice kandidiranih, Miru i Edina. Svaki od njih okupio je oko sebe stranku i svakom članu je dodijeljena njegova uloga u kampanji. Tako su osnovane dvije stranke: GOLA VODA (kandidat za predsjednika Miro, prva dama Dijana, kuharica Mirela, pjevač na predizbornim skupovima Edis, tjelohraniteljica Sanela te Dragi koji je zadužen za širenje laži o protivničkom kandidatu) i PMS PEDALA (Prilično Moderna Stranka Pedala) (kandidat za predsjednika Edin, prva dama Mateja, kufar Admir, pjevačica na predizbornim skupovima Josipa, tjelohraniteljica Jana, a ulogu potkopavača protivničke stranke dobio je Mićo).

Do nedjelje će kandidati i njihove stranke imati priliku izložiti svoj program, predstaviti članove stranke, a kandidati će se i sučeliti u nekoliko navrata. Svaka će stranka predstaviti svoju predizbornu pjesmu koju će sami napisati, a imat će i zadatak napraviti koreografiju na pjesmu Mire i Edisa za koju je aranžman napisao Toše Proeski.

U subotu navečer dvojica kandidata imat će posljednju priliku obratiti se javnosti uživo u emisiji iz studija, a u nedjelju će gledatelji izići na izbore putem SMS-a i telefona.

U ponedjeljak u podne predviđeno je davanje prisege novoga predsjednika kuće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara