Svega će bit, al´ "Prijatelja" neće

Svega će bit, al´ "Prijatelja" neće

TAMAN kad smo se počeli veseliti susretu s dobrim starim "Prijateljima", menadžeri NBC-a pobrinuli su se vratiti nas u surovu stvarnost. "Prijatelja" neće biti niti se planira njihovo okupljanje, rečeno je jučer iz ureda jednog od voditelja velike američke medijske grupe NBC.

Jeff Zucker opovrgao je napise koji su jučer preplavili američke web tabloide po kojima su "Prijatelji" potpisali ugovore s NBC-em, te da će za 5 milijuna dolara honorara snimiti četiri jednosatne special epizode serije.

Osim što je Zucker demantirao okupljanje šestočlane ekipe, rekao je i kako nema govora o početku priprema za snimanje posebne serije u kojoj bi glumili samo muški članovi Prijatelja; David Schwimer, Matthew Perry i Matt Le Blanc.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što su u svibnju 2004., nakon desetogodišnjeg druženja, završili sa snimanjem posljednje sezone serije, "Prijatelje" su brojni fanovi diljem svijeta žarko željeli ponovno okupiti kako bi gledali njihove nove zanimljive i zabavne dogodovštine iz svakodnevnog života.

Čini se da je upravo na taj način i krenula posljednja priča o revivalu koja se ovog puta, na žalost, pokazala neistinitom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara