Tatu zamalo izbačene s Eurosonga

Tatu zamalo izbačene s Eurosonga

RAZMAŽENE zvjezdice koje na sceni glume lezbijke, u Rigi su se susrele sa strogim pravilima glazbenog natjecanja pa nisu mogle raditi što žele.
Usred obavezne probe pjevačica Julia odjednom se požalila kako je boli grlo i odlučila prekinuti nastup, pa su je tek ozbiljne prijetnje organizatora da će ih "otpiliti" s Eurosonga natjerale da se vrati na pozornicu.

Prisutni novinari otkrili su da djevojke "nemaju pojma o pjevanju" i da stalno ispadaju iz ritma, a one su se pokušale obraniti kritikama "očajnog razglasa i glupog ton-majstora".

Očito je da su njihovi glasići inače dobro dotjerani od majstora u tonskom studiu pa im pjevanje uživo baš ne ide od ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Julia i Lena zbog toga su za Eurosong pozvale u pomoć sedamnaestogodišnju Katyu Nechaevu koja bi pjevajući u pratećoj grupi trebala prikriti mane u njihovom nastupu. Katya se pohvalila novinarima kako je ona sljedeći projekt menagera Tatua Ivana Shapovalova koji je namjerava lansirati kao razbludnu "Lolitu" koja voli stariju gospodu.

Na samoj press konferenciji prisutni su izviždali prepotentne djevojke, a ove su im uzvratile izjavom " kako je odurna scena, rasvjeta i razglas". To se nisu usudile reći i za novinare jer oni im ipak trebaju zbog reklame.

Tatu su ipak ostale glavni favorit za pobjedu, a kako se organizatori brinu da bi za vrijeme direktnog prijenosa na pozornici mogle izvesti skandal i počele se maziti i ljubiti u svom stilu za svaki slučaj su pripremili snimku s probe koja bi bila puštena ako njihov nastup bude prekinut zbog nemorala.

Očekuje se da će Eurosong ove godine pratiti oko 150 milijuna televizijskih gledatelja širom svijeta iako mnogi stalno podmeću tezu "kako je to zastarjelo natjecanje anonimnih pjevača koje više nikoga ne zanima".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara