Toby Keith nagrađen za country video godine u SAD-u

TOBY KEITH dobio je tri nagrade za svoju patriotsku pjesmu "Courtesy of the Red, White and Blue" na dodjeli nagrada Country Music Televisions 2003 Flameworthy Video Music Awards održanoj u ponedjeljak.

Keith, koji je na dodjeli bio voditelj zajedno s glumicom Pamelom Anderson, najveći je pobjednik natjecanja na kojem najbolje biraju poklonici country glazbe. Nagrađen je za najbolji video spot, te u kategorijama najboljeg muškog i samouvjerenog izvođača.

Dodjela nagrada uživo je prikazana na Country Music Television iz Gaylord Entertainment Centera u Nashvilleu. Nagrada je ustanovljena prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Svoje glasove putem Interneta poslalo je oko tri milijuna country fanova, gotovo milijun više nego prošle godine. Glasovanje za sve kategorije okončano je prije dodjele nagrada, osim za video spot godine, za koji se glasovalo tijekom priredbe.

Na priredbi je odano priznanje za životno djelo proslavljenom pjevaču countryja Johnnyju Cashu, koji pati od bolesti živčanog sustava zbog koje bi mogao dobiti upalu pluća. Iako je otpušten iz bolnice u Nashvilleu prošlog tjedna, nije nazočio dodjeli nagrada, već ju je u njegovo ime primila njegova supruga June Carter Cash.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara