Tom Cruise prevario Katie Holmes s kvazi-glumicom?

Tom Cruise prevario Katie Holmes s kvazi-glumicom?

TIFFANY DUPONT, djevojka koja se pokušava probiti u blještavi svijet Hollywooda, poslala je nekolicini američkih showbiz novinara pismo u kojem tvrdi da je nedavno, u svrhu "oživljavanja svoje filmske karijere", spavala s Tomom Cruiseom i Georgeom Clooneyem. I dok navodna avantura s bivšom zvijezdom "Hitne službe" i nije neka vijest, pitanje je hoće li ove tvrdnje uzdrmati dosad idiličan brak Toma Cruisea i Katie Holmes.

"Imam malu tajnu do koje mi više nije stalo. Spavala sam s Tomom Cruiseom i Georgeom Clooneyem. Nadala sam se da će mi pomoći u karijeri, ali ništa od toga, iskoristili su me. Možete ih i pitati, ali će poreći, poput svih holivudskih glumaca", stoji u pismu kojeg je izvjesna Tiffany Dupont, očito gladna popularnosti, poslala na nekoliko adresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svima je jasno da bi takvo pismo, bez konkretnih dokaza, mogao poslati svatko, no prijatelji kvazi-glumice tvrde kako je Tiffany neko vrijeme bila "smrtno zaljubljena" u Cruisea, a on joj je, dodaju, davao povoda.

Iako se Tom Cruise i Katie Holmes trude ostaviti dojam savršenog holivudskog para, informacije o nezadovoljstvu mlade glumice svako malo pune novinske stupce. Prvo se pisalo kako je nezadovoljna što je zbog suprugovih obaveza osuđena na karijeru kućanice, a novi članci u američkim tiskovinama bave se njezinim odnosom s Tomovom djecom iz braka s Nicole Kidman, koji je navodno daleko od idiličnog.

D.K.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara