Tony Blair objašnjava razloge za rat na MTV-u

Tony Blair objašnjava razloge za rat na MTV-u

NEKI ljudi jednostavno ne znaju za odmor. Jedan od njih je i britanski premijer Tony Blair, koji će u posebnoj MTV-evoj emisiji mladima pokušati objasniti razloge za rat u Iraku.

Emisija u kojej će sudjelovati Blair zove  je "MTV-ev forum s Tonyem Blairom: Je li rat odgovor?", traje 60 minuta, a biti će emitirana 7. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U debati s Blairom sudjelovat će 40-ero mladih iz Europe, SAD-a i s Bliskog Istoka, a britanski će im premijer pokušati dokazati kako je potrebno silom razoružati Irak ako ne otkriju i unište svo oružje za masovno uništenje.

MTV-eva glasnogovornica izjavila je kako su se na snimanje emisije odlučili da bi se približili mladima i problemima koji ih muče, a iz zadnjih anketa provedenih među mladima širom svijeta vidi se kako je upravo taj dio populacije najžešći protivnik rata u Iraku.

Direktor europskog MTV-a Brent Hansen izjavio je kako neće dozvoliti da se emisija pretvori u političku pozornicu, već će inzistirati na otvorenoj diskusiji.

"Želimo ponuditi mogućnost otvorenog i slobodnog razgovora između premijera Blaira i europske mladeži" - dodao je Hansen.

Iako je poznato da je Blair strastveni gitarist, za emisiji nije predviđen njegov nastup, ako ništa drugo onda zbog ozbiljnosti teme.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara