Transseksualac Salome nastupit će sa suprugom HTV-ova novinara Ivice Đuzela

Transseksualac Salome nastupit će sa suprugom HTV-ova novinara Ivice Đuzela

Salome, koja ne skriva da uživa u pažnji novinara i fotografa, prvu polufinalnu večer Dore u Opatiji provela je za šankom hotela "Kvarner", i to u društvu popularnog zagrebačkog jetseterskog para. HTV-ovom novinaru Ivici Đuzelu blicevi fotoaparata nisu dobro "sjeli", pa se pokušao što više ukloniti ispred fotoobjektiva, što mu, dakako, nije uspjelo.

Osim po brojnim posjetima popularnom doktoru Glumičiću, Salome je poznata i po tome što iza sebe ima i glazbenu karijeru. Uglavnom se, kako sama kaže, bavi "elektro" glazbom, a za posljednji album tekst joj je pisala Anđa Marić. Poznata je i kao imitatorica, no toga se svojevremeno zasitila te bacila u "ozbiljnije" pjevačke vode. Iako živi u Sloveniji, Salome je podrijetlom iz Hrvatske, s otoka Raba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đuzelova supruga Anita također nije bila previše raspoložena za razgovor, pa nam je, onako kako to valjda samo popularni rade, kratko odgovorila na pitanje, kazavši kako će joj Salome praviti društvo na pozornici tijekom njezina nastupa u petak navečer. Anita Đuzel, naime, s DJ E-Baseom pod nazivom projekt Ness, nastupa s pjesmom "Ti si moj".

Foto i tekst:B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara