U SAD-u kulminira mržnja prema Heather Mills

U SAD-u kulminira mržnja prema Heather Mills

Unatoč velikom trudu bivše manekenke, američki mediji predviđaju da će ovog vikenda, kad se američki "Ples sa zvijezdama" oprašta s prvim natjecateljima, gledatelji izbaciti upravo Heather Mills. Američki internet forumi pretrpani su komentarima na račun bivše supruge Paula McCartneya, u kojima gledatelji nimalo ne štede potamnjelu britansku zvijezdu.

Njezinu plesnu točku nazivaju smiješnom, a nastup izrugivanjem plesnim profesionalcima. "Iz svakog se njenog osmijeha vidi da je pokvarena i da previše voli novac", komentiraju američki gledatelji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon njenog premijernog nastupa u showu, oglasile su se i neke udruge invalida, koje poručuju: "I hendikepirani te mrze. Mi volimo Beatlese. Samo su dva ostala, i ti pokušavaš uništiti jednog od njih". Stručni žiri je prilično mlako reagirao na njezinu točku, kojom je pokušala dokazati da i s umjetnom nogom može biti ravnopravna profesionalnim plesačima. Bolje od Heather i njenog partnera plasiralo se šest parova, pa je njezino ispadanje iz showa ovog vikenda prilično sigurno.

D.K.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara