"Ubojica vampira" postala majka

"Ubojica vampira" postala majka

Tekst: B.M.
Foto: JLP

NEKADAŠNJE  teen - zvijezde, a danas supružnici Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Junior, postali su u subotu ponosni roditelji malene djevojčice koju su nazvali Charlotte Grace Prinze, prenosi Daily Mail.

Slavna Buffy i njen suprug upoznali su se još davne 1997. godine na snimanju filma "Znam što si radila prošlo ljeto". Tada su i započeli svoju ljubavnu vezu koju su 2002. u Meksiku okrunili brakom. Da se vole i da je njihov brak jedan od onih nekoliko skladnih u Hollywoodu govori i činjenica da je Sarah za petu godišnjicu braka promijenila prezime u Prinze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sarah je još prije dvije godina izjavljivala da ne želi imati djecu

Sarah je još prije dvije godina izjavljivala kako ne želi imati djecu, jer se smatra sebičnom i kako želi da ona i njen suprug još neko vrijeme uživaju u životu sami, no vrijeme za prinovu je očito došlo. Sarah je najzapaženiju ulogu ostvarila u liku Buffy Summers, a njen novi film "Veronica je odlučila umrijeti" trebao bi se početi prikazivati u studenom.

Njezin suprug, pak, ostvario je niz uloga u sladunjavim teen filmovima: "Ona je sve to", "Znam što si radila prošlog ljeta" te je tako stekao horde mladih obožavateljica diljem svijeta. Freddie bi trebao nastupiti i u novoj sezoni serije "24".  Mladi par očito će imati pune ruke posla, jer uz uloge koje imaju u pripremi, sada ih čeka ona najvažnija - roditeljska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara