"Upucala bih Britney da imam priliku"

"Upucala bih Britney da imam priliku"

SUPRUGA guvernera Marylanda, Roberta Ehrlicha, izjavila je kako bi "upucala Britney Spears kad bi dobila priliku" i to zbog njezinog "lošeg utjecaja na mlade".

Činjenica da je Britney napokon preuzela seksi imidž Christine Aguilere, te je odustala od glumljenja djevice, neke je ipak uspjela uzrujati  - konkretno ženu guvernera Marylanda.

Gospođa Ehrlich, gnjevna zbog "lošeg utjecaja Britney na mladež", izjavila je u razgovoru s novinarima: "Da imam priliku upucati Britney, mislim da bih to napravila".

Glasnogovornik guvernerove supruge pokušala je ublažiti izjavu gđe Ehrlich riječima: "Kao zaposlena majka koja odgaja četverogodišnjeg sina, zabrinuta je zbog negativnog utjecaja zabavne industrije na malu djecu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nenamjerno je iskoristila tu govornu figuru kako bi izrazila svoju zabrinutost" - dodao je glasnogovornik.

Podsjetimo, Britney je donedavno svoj imidž gradila na premisi "nema seksa prije braka", ali je, nakon nevjerojatnog uspjeha Christine i Beyonce, ipak shvatila da je marketinški isplativije biti seksi negoli čedna.

Kako bi dokazala svoj "novi seksipil", Britney je nedavno pozirala za naslovnicu glazbenog časopisa Rolling Stone obnaženih grudiju, a ne treba zaboraviti ni čuveni poljubac s Madonnom na dodjeli MTV-evih nagrada.

Odnedavno se pjevačica ne srami ni pušenja, a zauzela je i liberalniji stav prema drogama, što se nije svidjelo američkim konzervativcima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara