Velika tinejdžerska zvijezda Corey Haim preminuo zbog predoziranja

Velika tinejdžerska zvijezda Corey Haim preminuo zbog predoziranja

Tekst: B.M.
Foto:JLP

GLUMAC Corey Haim preminuo je zbog slučajnog predoziranja. Rano jutros glumac je hitno odvezen u bolnicu u Los Angelesu, a tamo je preminuo. Haim je dugo vodio bitku s ovisnosti o kokainu i tabletama za smirenje, a na odvikavanje je navodno išao više od petnaest puta. Corey je svoju karijeru započeo osamdesetih u filmovima "Vozačka dozvola" i "Izgubljeni dječaci". Haim je često glumio s Coreyjem Feldmanom, a uskoro je mladi dvojac tijekom osamdesetih zaglibio u alkohol, drogu i probleme sa zakonom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Corey Haim prešao je put od slatkog dječaka u filmu "Izgubljeni dječaci" do teškog ovisnika. Prije tri godine Haim je ispričao medijima sve o svojoj borbi s ovisnosti. "Uništio sam sebe, doveo sam se do granice kad ne mogu ni za koga raditi. Mislim na čisto fizički rad jer moj mozak ne radi", rekao je Corey. Tada je glumac dodao kako suosjeća s Lindsay Lohan, koja je u to vrijeme bila uhićena zbog vožnje pod utjecajem opojnih sredstava.

Corey je bio jedna od najvećih glumačkih zvijezda osamdesetih te je pripadao generaciji mladih glumaca poznatoj pod nazivom "Brat Pack". Istoj skupini pripada i Demi Moore, Rob Lowe, Charlie Sheen, Emilio Estevez i mnogi drugi. Bio je velika tinejdžerska zvijezda, a zbog sklonosti ovisnostima, nije uspio izgraditi veću glumačku karijeru poslije osamdesetih.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara