Viktorija Đonlić-Rađa: Zbog Dine me nema na sceni

Viktorija Đonlić-Rađa: Zbog Dine me nema na sceni

Nakon što se udala za košarkaškog asa Dinu Rađu, ova splitska ljepotica koja je 1995. godine ponijela titulu druge pratilje tadašnje pobjednice na izboru za Miss Hrvatske Anice Martinović, povukla se sa glazbene scene i posvetila obiteljskom životu. Razmišlja li o povratku u glazbene vode?

"Osjećam kao da sam rođena za scenu i volim scenu, tako da se nikad ne zna, možda se jednoga dana i vratim." - otkriva Viktorija u razgovoru za Index, dodavši kako se dosta toga promijenilo otkada je nema na estradi, "U moje vrijeme svi smo pjevali na playback, sada toga više nema u tolikoj mjeri, mislim da se danas više cijeni kvaliteta glasa."

Viktorija se, kaže, rijetko kada pojavljuje u medijima jer "za to nema potrebe", osim ako nije nešto vezano za njezin posao ili modu. Viktorija je, naime, vlasnica najpoznatijeg splitskog wellness centra i dio njezinog života danas je rezerviran za posao vezan uz vođenje istoga. Najveći razlog zbog kojega ne osjeća potrebu za povratkom na glazbenu scenu, pronašla je, kaže u Dini:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako dobro funkcioniramo zajedno, zbog toga me i nema u javnom životu!", zaključuje bivša pjevačica.

Foto i tekst: B.S.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara