Žanamari Lalić: Đorđe Novković nije umro u mojem krevetu!

Žanamari Lalić: Đorđe Novković nije umro u mojem krevetu!

PRVA pobjednica Hrvatskog Idola, Tučepljanka Žanamari Lalić, osvrnula se na priču koja se proširila estradnim krugovima prije više od godinu dana kada je Đorđe Novković preminuo. Naime, nakon njegove smrti kuloarima su počele kružiti priče kako je Žanamari bila ljubavnica skladatelja, a urbana legenda dalje je tvrdila da je Novković umro upravo u njenom krevetu.

"Nisam bila njegova ljubavnica, a za to imam i dokaze"

"Nitko to nije javno iznio u medijima, a već duže vrijeme se pojavljuju svakakve priče po kuloarima. Sigurno nisam bila njegova ljubavnica, za što imam i dokaze u mobitelu", otkrila je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju. Preplašena Žanamari tvrdi kako ne otklanja mogućnost da joj je cijela priča podmetnuta. "U svakom poslu postoji konkurencija koja odlučno reagira u želji da sačuva položaj", dodala je.

"Nisam cura za jednu noć"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjevačica se očitovala i o njihovom odnosu za koji kaže da je bio strogo poslovan, a otkrila je kako su imali i određene probleme zbog njenog prvog albuma, jer su se razilazili u mišljenjima o tome kakve bi pjesme ona trebala pjevati. "Mi smo bili na 'vi'. Čak sam se bojala prezentirati mu vlastite pjesme. Na kraju smo spojili njegovo iskustvo i moju želju za glazbom. Ipak je završilo dobro, ali nikako ljubavnom vezom. Uostalom, tada sam imala dečka", pojasnila je i dodala da definitivno nije mogla istovremeno spavati u dva kreveta.

Kaže da je njezin ljubavni status "zadovoljavajuć", a za sebe kaže da u vezi traži ili nešto ozbiljno ili ništa. I poručila svima koje zanima je li slobodna i imaju li šanse kod nje, neka je upitaju. "Ne puštam u sobu nikoga ni na jednu ili dvije noći", ustvrdila je Žanamari koju će ova priča, unatoč njezinu demantiju, vjerojatno još pratiti u stopu.

Ž.R.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara