Želja najljepših zvijezda Holywooda - nastup u showu Pussycat Dolls

Želja najljepših zvijezda Holywooda - nastup u showu Pussycat Dolls

CHARLIZE Theron, Christina Aguilera, Britney Spears, Gwen Stefani, Pamela Anderson i Paris Hilton samo su neke od najpoznatijih holivudskih ljepotica koje su nastupile ili žele nastupiti u seksi kabaret atrakciji - The Pussycat Dolls.

The Pussycat Dolls pokrenula je koreografkinja Robin Antin po uzoru na stare europske kabaret predstave, uz erotski naboj Holywooda.

Plesnu skupinu, koju trenutno predvodi bivša zvijezda Baywatcha Carmen Electra, karakterizira kabaretska odjeća - čarape s podvezicama, korzeti, šareno perje i nezaobilazne cipele s visokim potpeticama. Djevojke su nedavno završile s velikom turnejom po SAD-u, a upravo se rade planovi za dolazak u Europu.

Plesačice i pjevačice se ne skidaju, ali show je itekako nabijen seksipilom, što i ne čudi ako se uzme u obzir tko nastupa i povremeno gostuje u showu Pussycat Dolls.

Nabrojimo samo neke od dosadašnjih gostujućih zvijezda koje su nastupile u showu: Charlize Theron, Christina Aguilera, Gwen Stefani, Brittany Murphy, Paris Hilton, Pamela Anderson, Christina Applegate...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog iznimne popularnosti showa sve više holivudskih zvijezda doslovno moli Robin Antin za priliku da nastupe u showu, a među takve su se nedavno upisale Madonna i Britney Spears.

Više o showu možete saznati na službenoj stranici, gdje vas očekuje i galerija fotografija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara