Ivan Katalinić novi trener Hajduka

Ivan Katalinić novi trener Hajduka
IVAN KATALINIĆ novi je trener hrvatskog nogometnog prvaka Hajduka. Tu je odluku na današnjoj sjednici donio Upravni odbor kluba, nakon što je pred kraj prvenstva s tog mjesta smijenjen Zoran Vulić i privremeno imenovan Petar Nadoveza.

Na klupu splitskih "bilih" Katalinić dolazi iz Rijeke čiji je trener, prema ugovoru, do 31. svibnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Predsjednik Uprave Hajduka Branko Grgić kazao je novinarima i kako će njegov pomoćnik biti Siniša Jalić, koji je to bio i Nadovezi, a da umjesto Tončija Gabrića za trenera vratara stiže Zoran Varvodić. Grgić je dodao kako se Katalinić još treba dogovoriti s Igorom Štimcem, zaduženim za struku, o dovođenju pojačanja i odlasku nekih igrača. Zaželio mu je puno sreće i uspjeha s obzirom na velike obveze koje ga očekuju, u prvom redu pripreme za kvalifikacije za Ligu prvaka.

Ivan Katalinić, koji je još u Rijeci, u telefonskom je razgovoru kazao kako je današnja odluka Uprave samo potvrda ranijeg dogovora.

"Drago mi je da se nakon 5-6 godina vraćam i vjerujem da ću ispuniti ono što svi žele i očekuju od mene. Imamo vremena za dogovor o tome tko odlazi, a tko dolazi i tko će ostati, što mi treneri kažemo napravimo križaljku i pokušati se najbolje pripremiti za ono što nas očekuje".
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara