Olić u Chelsea, Tudor u Real?

Olić u Chelsea, Tudor u Real?
MEDIJI nagađaju kako Roman Abramovič želi u Chelsea vidjeti Ivicu Olića, a Tudorov manager D´Onofrio hrvatskog reprezentativca mogao bi smjestiti u Madrid.

CSKA nije prihvatio ponudu Spartaka od 6 milijuna eura, javljaju Sportske novosti, dodajući kako je predsjednik CSKA Spartaku odgovorio kako će im prodati Olića za 10 milijuna eura.

Olić je izjavio kako ne zna ništa o mogućem prelasku u Chelsea, o kojem nagađaju ruske novine Život, ali ne bi bilo ništa čudno da već na ljeto završi u Premier ligi, jer se o tome razgovaralo pri samom potpisivanju ugovora za CSKA.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olićev manager Dejan Joksimović rekao je za Sportske novosti kako je Spartak već ranije želio kupiti Olića, no tada nisu imali dosta novaca. Joksimović pretpostavlja da bi Spartak na ljeto za Olića mogao ponuditi 8 milijuna eura, ukoliko opcija odlaska u Chelsea propadne.

Igor Tudor karijeru bi mogao nastaviti u Real Madridu, pišu Sportske. D´Onofrio je još 1998. godine Tudora ponudio Realu, no njegovom se dolasku tada navodno usprotivio Fernando Hierro.

A kako Tudor najviše voli igrati na mjestu stopera, odnosno srednjem beku, pišu Sportske, moglo bi doći do realizacije transfera.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara