Rukometaši podržavaju Slavka Golužu za nositelja zastave

Rukometaši podržavaju Slavka Golužu za nositelja zastave
HRVATSKI rukometaši žele vidjeti kapetana Slavka Golužu kako nosi hrvatsku zastavu na otvaranju Olimpijskih igara. 

Takav stav podržao je i najbolji hrvatski rukometaš Petar Metličić koji je rekao da kapetan naše rukometne reprezentacije Slavko Goluža ima sve uvjete da bude izabran na nositelja zastave jer u svojoj bogatoj kolekciji odličja, pored ostalog, ima i zlanu medalju sa olimpijskih igara, svjetskog prvenstva i mediteranskih igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izbornik naše reprezentacije Lino Červar nije bio zadovoljan s angažmanom nekolicine, posebno mlađih rukometaša, na jučerašnjoj trening utakmici protiv Norveške koju su njegovi izabranici izgubili. "Večeras će svi dobiti priliku protiv istog protivnika i tek tada ću moći reći kojih 17 ili 18 igrača idu na završne pripreme u Zagreb i koji će 5. kolovoza nastupiti u Čakovcu u utakmici protiv Mađarske", rekao je Červar, koji će 15 putnika za Atenu odrediti tek poslije uzvratnog susreta naših i mađarskih rukometaša koja će se odigrati 7. kolovoza u Mađarkoj.

Najbolji hrvatski rukometaši otputovat će u Atenu s prvom skupinom naših sportaša 10. kolovaza, a prvi susret na olimpijskom turniru imat će 14. kolovoza u 18,30 protiv reprezentacije Islanda.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara