Shelbourne: Hajdukovci su arogantni

Shelbourne: Hajdukovci su arogantni
SHELBOURNEOV izvršni direktor Ollie Byrne ljutit je na aroganciju Hajduka koji je tek jutros doputovao u Dublin, samo dan prije sutrašnje uzvratne utakmice 2. pretkola Lige prvaka.

Byrne je optužio Hajdukovce za preveliku samouvjerenost nakon što je shvatio da Hajduk stiže samo dan prije susreta protiv Shelbournea. Podsjetimo, Irci su u Solaris pored Šibenika stigli u nedjelju prije prvog susreta. Tada su izjavili da se "idu okupati i popiti pivo“. Uostalom, Shelbourne je poluamaterska momčad. Dosta igrača ima vlastite sponzore čiji vlasnici imaju mala privatna poduzeća. Neke igrače, međusobno sakupljajući novac, plaćaju navijači.

Uostalom, Hajduk je u subotu odigrao (i izgubio) prvenstvenu utakmicu protiv Zagreba, dok su Irci meč protiv Bohemiansa u svom prvenstvu odgodili.

Byrnea je razljutilo još nešto. Nakon ždrijeba 3. pretkola Lige prvaka prošlog petka, vodstvo Splićana je otišlo do ljudi iz Deportiva, a da se s Ircima nisu ni pozdravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo što je Ollie Byrne izjavio Irish Sunu: "Pršti arogancijom njihov dolazak u Irsku tako kasno. Zanima me jesu li odluku o tome donijeli prije ili poslije prve utakmice."

M.R.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara