54.80.217.80 US
 

Božić uz novi pogled na svijet

Piše: Sponzorirani članak
petak, 15.11.2013. 08:00
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Foto: Press fotografija

JESTE li već počeli planirati što ćete raditi za Božić i Novu godinu? Ako razmišljate o najljepšem poklonu kojeg želite dobiti ili darivati, što mislite o Božiću uz novi pogled na svijet?

Optical Express je pripremio poseban Božićni popust za sve koji obave zahvat od 15.11.2013. do 01.01.2014. godine. Na 50% popusta na sve metode laserske korekcije vida dobivate dodatnih 1.000 kn popusta (za oba oka).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Riječ je o kratkotrajnom i potpuno bezbolnom zahvatu. Potrebno je obaviti samo jedan pregled kako bismo utvrdili da li ste dobar kandidat, a nakon pregleda možemo raditi zahvat. Zahvat traje tek petnaestak minuta, a već idući dan možete obavljati sve svakodnevne aktivnosti tako da ne morate brinuti da će ova odluka na bilo koji način utjecati na vrijeme koje ćete provesti s vašim najmilijima ili vam poremetiti bilo kakve planove za novogodišnje putovanje. Štoviše, vaš će odmor biti kvalitetniji i ispunjeniji, a uspomene trajne!

Optical Express centar u Zagrebu dio je Optical Express grupe koja je broj 1 u Europi za lasersku korekciju vida s iskustvom od preko 1.200.000 zahvata i surađuje s vrhunskim oftalmolozima i stručnjacima za lasersku korekciju vida. Svi Optical Express centri koriste isključivo Advanced CustomVue i IntraLase tehnologiju koja zbog svoje preciznosti i brzine dovodi lasersku korekciju vida na višu razinu sigurnosti i kvalitete. Možete biti mirni da ste u izvrsnim rukama!

Naručiti se možete na broj telefona 00 385 (0)1 48 60 644 ili putem web stranice www.opticalexpress.hr.

Vezano
Vijesti  |  Tagovi
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije