Druga Hypo prinova u Puli

Druga Hypo prinova u Puli

POVODOM otvorenja nove poslovnice Hypo Alpe-Adria-Banke d.d. u Puli, 14. travnja 2004. održana je konferencija za medije na kojoj su se nazočnima obratili gospođa Radojka Olić, nova članica Uprave Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., gospođa Radmila Maljić Orbanić, voditeljica Podružnice Pula, te gospođa Doriana Sloković Šišak, voditeljica novootvorene Poslovnice Pula u Flanatičkoj 19.

One su tom prigodom predstavile djelovanje i rezultate Hypo Alpe-Adria-Banke u Hrvatskoj te Istri kao perspektivnoj turističkoj regiji.

Nastavljajući tradiciju obilježavanja otvorenja novih podružnica humanitarnim činom, voditeljica nove poslovnice predala je donaciju u iznosu od 10.000 kuna ravnateljici Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe Pula, gospođi Veri Rojnić. Ta će donacija doprinijeti poboljšanju kvalitete života 52 štićenika, koliko ih trenutno živi u tom domu za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Hypo Alpe-Adria-Banka od samog je osnutka 1998. prepoznala potencijal istarske regije i postala prva strana banka koja je dugoročnim ulaganjima pružila potporu razvoju gospodarstva te postigla iznimne rezultate.

Uključila se u financiranje lokalne uprave i samouprave te sustavno ulagala u poduzetništvo, osobito u turizam kao jedan od primarnih izvoznih proizvoda Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istra, biser hrvatskog turizma, nalazi se u samom srcu Alpe-Jadran regije u kojoj djeluje Hypo Alpe-Adria-Banka te ona stoga zauzima centralnu poziciju u poslovnoj mreži čitave Grupe. Bitan dio strategije Hypo Alpe-Adria-Banke je povećanje broja i unapređivanje kvalitete usluga te širenje mreže poslovnica.

Dobri rezultati poslovanja u Podružnici na Giardinima 2 i sve veći broj klijenata doveli su do otvaranja još jedne poslovnice u Puli, odnosno pete u Istri.

Tim činom Hypo Alpe-Adria-Banka izražava svoju odlučnost da još više ulaže u ovu regiju i približi se postojećim i potencijalnim klijentima.

Nova poslovnica u Flanatičkoj 19 omogućit će još brže obavljanje financijskih poslova građana kojima na raspolaganju stoje sve vrste štednji, računa, stambenih i nenamjenskih kredita te kredita za unapređenje turističke ponude, platni promet, Internet bankarstvo - HYPOnet i bankomat u 24-satnoj zoni.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara