Ico Mateković se na zimovanju družio sa srpskom pjevačicom Gocom?

Ico Mateković se na zimovanju družio sa srpskom pjevačicom Gocom?

IVAN MATEKOVIĆ Ico, osuđen na sedam godina zatvora zbog otmice sina umirovljenog generala Vladimira Zagorca, tijekom zimovanja u St. Jakobu posjećivao je 28-godišnju srpsku folk pjevačicu Gordanu Sekulić, piše Jutarnji list.

Iako su mediji prvotno objavili kako je Mateković boravio u austrijskom hotelu Alpenhof, prema informacijama Jutarnjeg lista u navedenom hotelu zapravo je boravila srpska pjevačica, što je i potvrdio direktor hotela Josef Klapfenberg, a Mateković ju je posjećivao. 

Mateković je u St. Jakobu iznajmio apartman nedaleko hotela kod privatnice Marie Kroll, pod pravim imenom, a planirao je ostati od 19. siječnja do 2. veljače. No, Mateković je s obitelji St. Jakob napustio nekoliko dana ranije.

Zanimljivo je da je Mateković u Austriji boravio pod pravim imenom i račune je plaćao Master kartiicom, a Interpol i policija nisu mu mogli ući u trag.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon napisa u hrvatskim medijima da se Mateković nalazi na skijanju u Austriji, hrvatska i austrijska policija započele su istragu, a Austrijanci su utvrdili tek da se Mateković zaista nalazio u St. Jakob Defereggentalu, nakon čega mu se ponovo izgubio svaki trag.

Srpska pjevačica Gordana Sekulić demantira informacije Jutarnjeg lista prema kojima se u St. Jakobu nalazila s Matekovićem. Tvrdi kako se čak ni ne sjeća je li zaista boravila u navedenom hotelu, jer jako puno putuje. Dodaje kako joj puno prilaze ljudi s područja bivše Jugoslavije, pa s njima popije piće, no ne pita ih tko su i čime se bave.

Inače, navedeno zimovalište posjećuju brojni poznati Hrvati, među kojima je, u isto vrijeme kad i Mateković, bio i bivši ministar vanjskih poslova Miomir Žužul.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara