Izložba fotografija Ive Pervana na Koločepu

Izložba fotografija Ive Pervana na Koločepu

IVO PERVAN, poznati hrvatski fotograf, predstavit će svoju viziju otoka Koločepa na svečanom otvaranju izložbe fotografija 4. lipnja 2008. godine u 15 sati, u Vili Ruža na Koločepu. Prenesene na platno po prvi put, njegove fotografije su dobile sasvim novu dimenziju.

Otvaranju izložbe u organizaciji Otoka znanja i Hotela Vile Koločep, uz pokroviteljstvo Europskog pokreta Hrvatska, nazočit će autor i brojni uglednici. Povodom otvorenja ove izložbe, Hotel Vile Koločep priređuje non-stop cocktail zabavu od 13 do 19 sati za sve uzvanike i stanovnike elafitskog otočja, a priredbu će uveličati pjesme dječjeg zbora Kalamote.

Izložba će se sastojati od 20 odabranih radova, koji će činiti dio putujuće izložbe nazvane "Kalamota – dnevnik jednog otoka", te će nakon Koločepa putovati kroz Hrvatsku i Europu. Stalni postav bit će izložen u restoranu Hotela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hotel Vile Koločep povodom ove izložbe organizira besplatan transfer za sve posjetitelje, uzvanike i predstavnike medija iz Dubrovnika do Koločepa i natrag. Polasci iz luke Gruž su svakog punog sata, počevši od 13 sati. Povratak s Koločepa je svakih sat vremena od 13:30 do 19:30 sati.

Životna inspiracija Ive Pervana je očuvanje kulturnog, prirodnog i povijesnog naslijeđa Hrvatske, hvatajući dragocjene trenutke na papiru i u digitalnom obliku. Objavio je 25, te sudjelovao u još 60 fotomonografija. Njegovi radovi osvojili su sedam nagrada na svjetskim natjecanjima, kao i druge prestižne međunarodne nagrade. Djela su mu 1999. godine uvrštena u Enciklopediju vizualnih umjetnosti Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara