Otvorena prva Microsoft SQL Server Summer Academy

DANAS je u prostorima Veleučilišta u Dubrovniku otvorena SQL Server Summer Academy, međunarodni trodnevni skup koji organizira Microsoft Adriatics  u suradnji s međunarodnim profesionalnim udruženjem korisnika SQL Servera (PASS) i Microsoftovim MVP (Most Valued Professional) programom.

Akademija je namijenjena programerima i administratorima baza podataka koje zanimaju mogućnosti koje pruža, ili se u svakodnevnom radu susreću s Microsoft SQL Serverom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
SQL Server Summer Academy nosi Continuing Education Credits (CEC) status koji unutar Microsofta u Europi imaju  još samo TechED i IT Forum.

Tijekom tri dana predavanja i radionice fokusirat će se na pojedine aspekte Microsoft SQL Servera 2000, poput mogućnosti projektiranja, razvoja i implementiranja rješenja zasnovanih na ovoj platformi za baze podataka. Preko 150 sudionika konferencije iz cijele Europe imat će priliku prvi u regiji upoznati se kroz pripremljene radionice i s novim izdanjem SQL Servera, za sada poznatim pod kodnim imenom Yukon.

Svoja trosatna predavanja i radionice od 14.-16. srpnja održat će ukupno 18 stručnjaka, od kojih čak 14 ima MVP status, što ovaj skup čini jednim od najjačih stručnih skupova u Europi ove godine. Uz predavače koji dolaze iz korporacije Microsoft, poput Lubora Kollara, Lead Program Managera za Microsoft SQL Server, koji će posjetitelje upoznati upravo s novostima u Yukonu, predavanja će održati i niz eminentnih nezavisnih stručnjaka. To su, između ostalih, Kalen Delaney, Kimberly L. Tripp, Itzik Ben-Gan te Fernando G. Guerrero, dobro poznati stručnoj publici kroz niz knjiga objavljenih o SQL Serveru, te kroz svoja brojna i odlično ocijenjena predavanja na stručnim konferencijama. Osim inozemnih predavača, predavanja i radionice održat će i vodeći stručnjaci iz naše regije –  Krešimir Radošević, Slaven Batnožić, Dejan Sarka, Alen Zulić i Tomislav Bronzin.
 
SQL Server Summer Academy održava se u potpuno novim prostorima Veleučilišta u Dubrovniku, koje je opremljeno modernim učionicama i brzom vezom prema Internetu, a za ovu priliku za potrebe sudionika akademije bit će uspostavljena i bežična mreža. SQL Summer Academy ujedno je i prvi međunarodni skup koji se održava u novom prostoru Veleučilišta pa su tom prigodom i promovirani ovi novi edukacijski prostori u Dubrovniku.

Za više informacija o Microsoft SQL Server Summer Academy, posjetite web stranice http://www.microsoft.com/croatia/sqlacademy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara