Policija privela 65 hrvatskih navijača

POLICIJA je privela 65 hrvatskih navijača, a budući da je prije, za vrijeme i nakon večerašnje nogometne utakmice između reprezentacija Hrvatske i Bugarske na stadionu Maksimir u nekoliko slučajeva došlo do narušavanja javnog reda i mira, policija je i intervenirala, priopćeno je večeras iz Policijske uprave zagrebačke.

U službene prostorije policije dovedena su 65 domaća navijača nad kojima je u tijeku prekršajna obrada prema Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira, Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima i drugim zakonima, stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sukladno članku 27. Zakon o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima među 65 privedenih navijača 20 ih je privedeno kako bi se spriječilo moguće činjenje prekršaja i oni nisu prekršajno prijavljeni.

Policija je zabilježila da je oštećen jedan automobil bugarskih nacionalnih oznaka, a za sada nema drugih dojava o oštećenoj imovini ili o ozlijeđenim osobama, kao ni da su počinjena kaznena djela.

Detaljnije informacije vezane uz osiguranje te nogometne utakmice bit će iznesene na redovnoj konferenciji za novinare PU zagrebačke u ponedjeljak, stoji na kraju priopćenja.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara