Studentima uručene odluke o stipendijama Grada Zagreba

Studentima uručene odluke o stipendijama Grada Zagreba
ZAGREBAČKA gradonačelnica Vlasta Pavić uručila je danas odluke o stipendijama Grada Zagreba za akademsku godinu 2003./2004. sedamdesetosmorici studenata, kojima je prosjek ocjena najmanje 4.

Student, prema propozicijama natječaja, može nastaviti koristiti stipendiju do kraja redovitog studija ako svaku akademsku godinu, za koju je stipendiran, završi s prosjekom ocjena koji nije manji od 4.

Stipendija se isplaćuje u mjesečnom iznosu od 65 posto prosječne neto plaće djelatnika u gospodarstvu grada Zagreba. Nakon završetka studija stipendist je dužan raditi na području Republike Hrvatske najmanje onoliko dugo koliko je primao stipendiju.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnica je zahvalila studentima na dosadašnjim uspjesima koje su postizali na različitim natjecanjima u Hrvatskoj i inozemstvu, te je istaknula kako se nada da su stipendije dobar poticaj za njihov budući rad.

Stipendije Grada Zagreba dodjeljuju se od školske godine 1992./93., a do sada je dodijeljeno 1206 stipendija i to 543 učenicima i 663 studentima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara