Svilan novi direktor programa Nove TV?

NOVI direktor Nove TV, Branko Čakarmiš, očito je odlučio čvrsto krenuti u borbu za gledanost s HTV-om. Naime,  voditelju i autoru emisije "Glamour Caffe" i donedavnom uredniku Zabavnog programa HTV-a Siniši Svilanu ponuđeno je mjesto direktora programa Nove TV, javlja Jutarnji list.

Podsjećamo, početkom srpnja Novu TV je za 24 milijuna eura kupila medijska kuća Central European Media Enterprises, tvrtka u čijem je vlasništvu i slovenski Kanal A te Pop TV, kao i još tri televizije u Rumunjskoj te po jedna u Slovačkoj i Ukrajini. Nedavno je za novog generalnog direktora Nove TV postavljen Slovenac Branko Čakarmiš.

"Točno je da smo u razgovorima i da mi je prije dva dana novi generalni direktor Nove TV Branko Čakarmiš ponudio tu poziciju. Nisam još ništa odlučio, prerano je. Ima sedam dana za odluku." – komentirao je Svilan, čiji je odnos s HTV-om reguliran posebnim ugovorom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, Svilan bi se prije donošenja odluke trebao sastati i s generalnim direktorom HTV-a, koji se početkom sljedećeg tjedna vraća s godišnjeg odmora.

Informaciju o mogućem prelasku Svilana na Novu TV komentirao je i glasnogovornik HTV-a Janos Romer: "Naravno da je pravo konkurencije da lovi naše najbolje ljude, a mi ćemo ih nastojati zadržati koliko nam to dopuštaju mogućnosti. S druge strane, nije isključeno ni da mi krenemo u lov."

Jutarnji list dodaje kako je Nova TV navodno bacila oko na još jedno veliko ime HTV-a, Gorana Milića, no on je kazao kako ga nije kontaktirao nitko s Nove TV.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara