54.163.53.153 US
 

T-Com omogućio limitiranje računa

Piše:
četvrtak, 3.8.2006. 08:32
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

U SKLADU s obvezom koju je propisalo Vijeće Hrvatske agencije za telekomunikacije T-Com je od 1. kolovoza uveo uslugu Limit računa.
Usluga omogućuje korisnicima dodatnu kontrolu troškova zabranom odlaznih poziva tako da ih, ako uključe navedenu uslugu, govorni automat prije nego što dosegnu limit od 500 kn obavještava o ostvarenoj potrošnji.

Zadani limit u tekućem mjesecu odnosi se samo na telekomunikacijski promet i ne uključuje mjesečne niti druge jednokratne naknade.

Korisnici, nakon što prime glasovnu poruku da su dosegli limitirane odlazne pozive, mogu ih zabraniti sami tako da unesu broj 2 i svoj PIN.

PIN korisnici dobivaju pismeno uz obavijest o uključenju usluge nakon što podnesu zahtjev za aktivaciju iste. Ako korisnici nakon primljene glasovne poruke žele i dalje ostvarivati odlazne pozive, trebaju unijeti broj 3 i PIN. Zabrana odlaznih poziva isključit će se automatski na kraju mjeseca, a korisnici je mogu isključiti i sami u bilo kojem trenutku tako da unesu samo svoj PIN.

Aktivaciju usluge korisnici mogu zatražiti na prodajnim mjestima, a aktivacija kao i usluga su besplatni.

Korisnici T-Com mreže se osim uslugom "limit računa" mogu koristiti i uslugom "zabrana odlaznih poziva" koja je u redovitoj ponudi otprije, a omogućuje besplatnu zabranu poziva prema određenim kategorijama brojeva: međunarodnim brojevima, mobilnim mrežama, uslugama s dodatnom vrijednošću te davateljima pristupa internetu, bez obzira na potrošnju. Obje usluge nije moguće koristiti istovremeno.

Super poslovni paketi

Za poslovne korisnike T-Com je uveo nove pakete. Paket Super Business 100 namijenjen je poslovnim korisnicima čiji mjesečni računi u prosjeku iznose manje od 300 kn i koji u manjoj mjeri razgovaraju s korisnicima pokretnih mreža. Cijena razgovora prema pokretnim mrežama iznosi 1,30 kn/min (+ PDV), a prema fiksnim mrežama unutar Hrvatske iznosi 0,23  kn/min (+ PDV).

Poslovnim korisnicima koji imaju mjesečne račune veće od 300 kn i intenzivnije razgovaraju s korisnicima pokretnih mreža, namijenjen je korisnički paket Super Business 500. Cijena razgovora prema pokretnim mrežama iznosi 1,25 kn/min (+ PDV), a prema fiksnim također 0,23  kn/min (+ PDV).

Novi paketi uključuju i besplatne dodatne usluge kao što su prikaz broja pozivatelja, poziv na čekanju, konferencijska vezu s tri sudionika te bezuvjetno preusmjeravanje poziva.

Komentari
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije