U povodu Dana oružanih snaga izaslanstva predsjednika, vlade i udruga položila vijence

U POVODU Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske i Dana Hrvatske kopnene vojske danas su izaslanstva Predsjednika Republike, Vlade, ministarstava obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, obrane i unutarnjih poslova te udruga proizišlih iz Domovinskog rata položila vijence i zapalila svijeće kod Središnjeg križa u Aleji branitelja na zagrebačkom groblju Mirogoju.

U ime Predsjednika Republike vijenac je položio i zapalio svijeću Predsjednikov savjetnik za obranu i vojna pitanja Petar Stipetić, a u izaslanstvu su bili i pročelnik Vojnog kabineta general bojnik Krešimir Kašpar i pobočnik pukovnik Vlado Čulina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kod križa u Aleji branitelja vijenac je položila i zapalila svijeću i potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor s predstavnicima udruga proizišlih iz Domovinskog rata, ministar obrane Berislav Rončević i ministar unutarnjih poslova Marijan Mlinarić.

U spomen na pripadnike Oružanih snaga stradalih u Domovinskom ratu izaslanstvo Ministarstva obrane položilo je vijenac i zapalilo svijeću i na zajedničku grobnicu za neidentificirane žrtve iz Domovinskog rata na Krematoriju.

Potpredsjednica Vlade i ministrica Jadranka Kosor položila je cvijeće i na grob prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana na Mirogoju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara