Uhićen u 15 minuta: Policajci ga dočekali pred kućom na povratku iz pljačke pošte

Uhićen u 15 minuta: Policajci ga dočekali pred kućom na povratku iz pljačke pošte

Screenshot: Google Maps/Street View

SPLITSKA policija vjerojatno je oborila vlastiti rekord. Za svega 15-ak minuta uhvatili su pljačkaša pošte u Krležinoj ulici. 28-godišnji Splićanin stara je mušterija, u posljednjih šest godina triput je osuđen za razbojništva na više od devet godina zatvora, a u ranoj mladosti je kažnjen i sa dvije godine maloljetničkog zatvora. Iz zatvora je izašao prije mjesec dana.

Stranku poprskao sprejem

U poštu je jučer upao nešto prije tri sata sa najlonkom na glavi i pištoljem igračkom u ruci. Reagirala je stranka koja se tu zatekla. Muškarac je ščepao razbojnika, no on ga je poprskao sprejem po očima. Uhvatio ga je i zaprijetio šokiranoj djelatnici. "Daj novac ili ću ga ubiti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opljačkao poštu pištoljem igračkom pa sjeo na bicikl...

Iz pošte je išetao sa 4.860 kuna, sjeo na bicikl i otpedalirao do zgrade u ulici Pujanke. Tamo je odbacio odjeću koju je nosio u pljački. Čini se da se još negdje zadržao jer je policija bila brža. U 15.15 sati dočekali su ga pred kućom u Vrazovoj ulici, nepunih kilometar od opljačkane pošte. 

Policiji je pokazao mjesto gdje je odbacio stvari koje je koristio u pljački, ali novac u sebe nije imao. Priveden je na ispitivanje u Državno odvjetništvo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara