54.161.108.58 US
 

vlada imenovala članove upravnog vijeća hzzo-a i upravna vijeća bolnica

Piše:
četvrtak, 15.1.2004. 16:09
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

Vlada je danas imenovala nove članove Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO), te nova upravna vijeća devet zdravstvenih ustanova čiji je osnivač država.

U Upravno vijeće HZZO-a imenovani su Stjepan Bačić, Vladimir Lokner, Ivica Vuković, Mladen Kovačić (kao predstavnici osiguranika), Kršimir Glavina, Davor Seifert (kao predstavnici poslodavaca), Mate Ljubičić, Damir Sviben i Ivan Herman (kao predstavnici zdravstvenih radnika).

Vlada je razriješila dosadašnje članove Upravnog vijeća HZZO-a, a razriješeni su i dosadašnji predsjednici i članovi upravnih vijeća devet zdravstvenih ustanova i imenovani novi.

Za predsjednika Upravnog vijeća KBC-a Zagreb Vlada je imenovala Nikicu Cara, a za članove Ivana Krolu i Katju Matijević.

Predsjednik Upravnog vijeća Kliničke bolnice Dubrava je Mladen Biruš, a članovi Vlasta Emer i Filip Čulo.

Predsjednikom Upravnog vijeća Kliničke bolnice Merkur imenovan je Dragutin Košuta, a članovima Milan Kujundžić i Drago Prgomet.

Marko Turić novi je predsjednik Upravnog vijeća Kliničke bolnice Sestara milosrdnica, a njegovi su članovi Zlata Ivanović Herceg i Katja Matijević.

Velimira Božikova Vlada je imenovala novim predsjednikom Upravnog vijeća Klinike za dijabetes, endokrinologiju i bolesti metabolizma "Vuk Vrhovec", a za članove tog vijeća Zvonka Kusića i Jasenku Markeljević.

Predsjednik Upravnog vijeća Klinike za dječje bolesti je Boris Brkljačić, a članovi Radoslav Herman i Dubravka Jadro.

Predsjednikom Upravnog vijeća Klinike za plućne bolesti Jordanovac Vlada je imenovala Nevena Tudorića, a članovima Nedjeljka Goju i Franju Cocu.

Vesna Dulibić predsjednica je Upravnog vijeća Klinike za traumatologiju, a članovi su Damir Kučan i Dubravka Jadro.

Vlada je predsjednikom Upravnog vijeća Kliničke bolnice Osijek imenovala Vladimira Šišljagića, a članovima Krešimira Bubala i Kseniju Zbožil.

Komentari
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije