54.198.134.127 US
 

Vlada: Imenovanja i razrješenja

Piše:
petak, 10.10.2003. 11:37
Smanji veličinu slova Tekst Povećaj veličinu slova

VLADA je na današnjoj zatvorenoj sjednici donijela niz odluka o imenovanjima i razrješenjima.

Vlada je razriješila tajnicu ministarstva vanjskih poslova Tatjanu Kralj Draganić radi odlaska na novu dužnost.

Vinko Mladineo imenovan je tajnikom ministarstva zaštite okoliša i prostornog uređenja.

Igor Maričić imenovan je ravnateljem Agencije za promicanje izvoza i ulaganja. Za predsjednika Agencije imenovan je Ljubo Jurčić, za zamjenika predsjednika Tonino Picula, a članovima su imenovani Mato Crkvenac, Pave Župan Rusković, Damir Polančec, Boris Garaj i Roberto Fattori.

Gordana Bračić Ružić razriješena je dužnosti pomoćnice ravnateljice Državnog zavoda za zaštitu obitelji radi odlaska na novu dužnost.

Draženka Meničanin razriješena je dužnosti zamjenice predstojnice Ureda za državnu imovinu na osobni zahtjev, a na tu je dužnost imenovana Snježana Martinović.

Ante Cvitanović ponovno je imenovan na dužnost ravnatelja Javne ustanove Park prirode Biokovo, a Ana Brkljačić za ravnateljicu Javne ustanove Park prirode Velebit.

Marina Ivica Matkovac imenovana je privremenom direktoricom Agencije za plovne putove unutarnjih voda.

Josip Kolanović razriješen je dužnosti ravnatelja Hrvatskog državnog arhiva radi odlaska u mirovinu, a na tu je dužnost imenovan Stjepan Ćosić.

Vjekoslav Vierda imenovan je ravnateljem Zavoda za obnovu Dubrovnika.

Roko Andričević imenovan je predsjednikom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, a članovima su imenovani Gordana Valčić, Mirjana Papfava, Roman Nota, Amalija Ikšić i Nadan Vidošević.

Damir Bakić razriješen je dužnosti člana Upravnog vijeća Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje na osobni zahtjev, a na tu je dužnost imenovana Nada Kerovec.

Članovima Statističkog savjeta Republike Hrvatske Državnog zavoda za statistiku imenovani su Marijan Gredelj, Ljubinko Jankov, Velimir Rajković, Krunoslav Plačko, Marija Šabić, Nadan Vidošević, Željko Lovrinčević, Ivan Rimac, Željko Orsag, Vilim Ribič, Vesna Brčić Stipčević i Đuro Tomljenović.

Dubravka Čvorišćec razriješena je dužnosti predsjednice Hrvatskog zavoda za kontrolu imunobioloških preparata, a dužnosti članova razriješeni su Branko Malenica, Nastija Kučišec, Jasna Skodlar i Ivo Afrić.

Igor Francetić razriješen je dužnosti predsjednika Hrvatskog zavoda za kontrolu lijekova, a dužnosti članova razriješeni su Ivana Čepelak, Zdravko Lacković, Paula Granić i Slobodan Milutinović.

Biserka Sušilović Šalinović razriješena je dužnosti člana Stručnog povjerenstva za reviziju nalaza i mišljenja o invalidnosti Ministarstva hrvatskih branitelja.

Ivan Medved imenovan je savjetnikom u kabinetu ministra zdravstva.
Komentari
Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i Index.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje. Upisi s takvim sadržajem bit će izbrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim službama.
Vezano
Vijesti  |  Tagovi
Najpopularnije
Danas  |  Jučer  |  Tjedan
Najnovije